Giv et dyr et nyt hjem

Hjælp os med at give de hunde og katte, som vi har til adoption et nyt og dejligt hjem. Vi har flere dyr, der mangler en rar familie, et trygt hjem og ikke mindst en masse kærlig omsorg.

Hvis du overvejer et nyt familiemedlem, så anbefaler vi på det kraftigste, at du adopterer og dermed giver et af vores dyr en ny chance.

 

Ansvar & trivsel

Det er vigtigt at huske på, at det at adoptere et dyr er en stor beslutning, der kræver en masse omtanke. Det er vigtigt, du har gennemtænkt beslutningen grundigt og er sikker på, at det er det rette for dig. Det er nemlig en stor og bindende forpligtende – samt et stort ansvar – at adoptere et dyr.

Men det er også en skøn oplevelse, der kan give din familie det liv, du leder efter.

Vi informerer gerne mere omkring de omkostninger, der vil være ved at adoptere en hund eller kat. Det indebærer nemlig mere end bare foder. Det kan eksempelvis være forsikring, udstyr, træning, dyrlægebesøg mm.

For os er det vigtigste, at du er klar til at give din nye hund eller kat masser af samvær, motion og omsorg. Hvor meget din hund eller kat skal aktiveres, kan vi fortælle om på dyreinternatet, når du har besluttet, hvem du gerne vil adoptere. Uanset om du vil adoptere en hund eller kat, så glæder vi os til at stå klar til at hjælpe.

Sonny

Sonny 2 år gammel

Så skal der findes ny familie til denne dejlige dreng ♥️ Han hedder Sonny ♥️ Han er en vizla blanding på 2 år. Han er ikke kastreret. Han er meget jagt interesseret og ønsker sig derfor brændende en familie, det har lidt forstand på jagt og træning. Han har et skønt temperament og glæder dig til, at få en chance mere i livet ♥️